Grappakväll

Grappakväll med Ove Boudin 19 maj.

Ett samarbete mellan Operabaren, Haugen-Gruppen och Ove Boudin

En avslappnad kväll med italiensk delikatessbuffé samt passande viner, Grappaprovning ledd av Ove Boudin. Här får du diskutera grappa med den svenska grappakungen Ove Boudin. Du får även möjlighet att köpa ett signerat exemplar av hans bok ”Grappa – Italien på flaska”. För dig som älskar Italien och Grappa är detta en given kväll.

Pris för middag med dryck och provning: 790 kr.

Alla känner till grappa men få vet egentligen vad det är. Fördomarna dominerar. – Inget destillat erbjuder så rika och varierande smakupplevelser som genuin grappa. Och det helt utan aromtillsatser. En ren naturdryck, säger Ove Boudin, mannen bakom boken ”Grappa – Italien på flaska” som utsetts till Best Drink Book in The World (Gourmand Awards) och Årets Bästa Dryckesbok (Svenska Måltidsakademien). Som grappamissionär representerar Ove också ett flertal destillerier som framställer grappa på det riktiga sättet, dvs småskaligt och . Vi har nu nöjet att få höra Ove Boudin berätta om grappa på sitt sätt och vägleda oss genom det brokiga och spännande smaklandskap som den traditionella grappan erbjuder. Du får prova olika typer av grappa, på olika druvor, från olika regioner. Riktig grappa är ”slow-food” som speglar platsen den kommer från.

Bokning sker via mail till carl.frosterud@operakallaren.se