Helgerna

Kära medlemmar o vänner

Il Ponte tackar för era deltagande i våra aktiviteter.

Under 2023 hade vi karnevalsfest för familjer, vi träffade författaren Annaisa Marinelli och vi deltog i Vanda Monacos lektionsföreställningar. Vi höll årsmötet i april. Tyvärr blev picknicken i mitten av augusti inställd på grund av dåligt väder. På hösten besökte vi Carl Elds ateljé, vi såg filmen La Grande Bellezza, vi lyssnade på operan Rigoletto, vi besökte IDEA och pratade om demokrati och till sist firade vi 30-årsjubileet av Il Ponte på Eataly.

Il Ponte Bambini fortsatte sina veckomöten på italienska, alltid med stor framgång för barn i både förskola och språkskola.

Inför de kommande helgerna önskar vi er och era nära och kära en god jul och ett fantastiskt 2024 under vilket vi hoppas kunna träffas igen vid något av våra evenemang