Trettondags Tombola

Efter succén med den digitala Tombolan som Il Ponte genomförde den 20 december tillsammans med medlemmar så tänkte vi organisera ytterligare en tombola för i första hand barnen den 6 januari 2021 klockan 15:00. Vänligen meddela oss senast den 4 januari om ni/era barn önskar delta i Tombolan så att vi kan skicka en Zoominbjudan med kod till er. Spelet är gratis för medlemmar men är också öppet för icke medlemmar, då ber vi er vänligen swisha 50:- till 0707744983 (Massimo).

Det hela går till så att man den 6 januari kl 15:00 går in på ” tombolagratis.it ” på sin dator och uppger det nummer som spelledaren – Massimo – då skickat i mail till er. Där väljer man spelplan = cartelle, en eller flera, här kostar det ingenting. Sedan får man höra de nummer som ropas upp i datorn och då klickar man på sin spelplan på datorn på det numret – om man har det.

Man vinner först om man vertikalt får två nummer ifyllda på samma rad, sen tre nummer ifyllda på samma rad, sedan fyra nummer på samma rad, sen fem nummer ifyllda på samma rad och sist men inte minst alla nummer ifyllda på spelplanen dvs Tombola. Alltså totalt fem vinster är möjliga.

Upplysningsvis kan man bara vinna pris en gång per rad förutom vid Tombola då alla nummer räknas.

Vinnarna får priser.