Operakväll: Aida

Tisdag den 6 november 2018 kl. 19.00 på Kungliga Operan i Stockholm

Kan kärleken övervinna allt? Giuseppe Verdis Aida är en komplex och innerlig kärlekshistoria fylld av konflikter på flera plan. Den utspelar sig mot en kuliss av krig, fanatism, slaveri och martyrskap – episk i storlek, men hela tiden nära känslorna. Operan hade premiär 1871 i Kairo och blev snabbt ett av operarepertoarens mest älskade alster. Verdi sa själv att Aida är ”mer intensivt, mer dramatiskt” än något av hans andra verk.

Il Ponte har lyckats reservera 25 biljetter på parkett för sina medlemmar för en musikalisk helafton. Priset per biljett är 580 kr.

Är du intresserad? Sätt då in pengarna allra senast den 24 augusti 2018 på Il Pontes plusgiro 6495307-8 och ange samtidigt antalet deltagare. Vid för många anmälningar ges företräde åt il Pontes medlemmar.

Biljetterna avhämtas strax kl. 18.00 i Operans foajé till vänster.

För ytterligare info och för att meddela att betalning skett maila till info@ilponte.se eller kontakta Christina Sandahl på tel. 0768001711.