Italia celebra 150 anni – Festa ad Haninge 19 marzoItalien fyller 150 år – Fest i Haninge 19 mars

Välkomna till – Italien 150 år

19 Mars kl 17:30

I år firar Italien 150 år som nation! Kom och fira tillsammans med Italiaclub i Haninge Kulturhus och upplev en riktigt härlig italiensk fest: Opera – Lyxig italiensk buffé – Allsång – Dans.

Program:

1.  Jubileumsfesten inleds med pampigt trumpetspel av Carabinieri vid Italienska Ambassaden och invigs av Italiens ambassadör i Stockholm Angelo Persiani 2.  Föredrag av journalisten Åke Malm som berättar om Italien förr och nu. 3.  Operaarior med den lyriska sopranen och haningebon Johanna Martell. 4.  Vid flygeln: Jacob Piamorex Moscowitz 5.  Lyxig italiensk buffé 6.  Allsång och dans med Bruno och Johanna Picano Ett lotteri med fina vinster säljs under kvällen: 1:a pris en week-end i Rom för två.

Priset: 325kr                                                                                                                                   I priset ingår underhållning, lyxig italiensk buffé,                                               välkomstdrink och ett glas vin/vatten.

Biljetter kan bokas/köpas mellan 1/3 och 15/3 på www.haninge.se/kultur.